Voor vragen die provinciale aangelegenheden betreffen kunt u terecht bij het bestuurslid dat daarover gaat. Onderstaand vindt u de contactgegevens. Tevens vind u hier de privacy verklaring

Voorzitter      Secretariaat        Penningmeester
Dhr S Braat
voorzitter@vdhbrabant.nl
Tijdelijk Ad Mutsaers
secretariaat@vdhbrabant.nl
Ad Mutsaers
penningmeester@vdhbrabant.nl
tel 06 47544977 tel 06 81644865
Comm. africhting Comm. kynologie Comm. behendigheid
Dhr D. Schiks
comm.africhting@vdhbrabant.nl
Jeanne Frenken
comm.kynologie@vdhbrabant.nl
Bert van Toorn
comm.behendigheid@vdhbrabant.nl
tel 06 22420669 tel 06 46415483
Bestuurslid
Rajasthan van Engelen

rajasthan@vdhbrabant.nl

tel 06 29216882

Privacy verklaring

Brabant Provinciaal Bestuur VDH Brabant, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.vdhbrabant.nl secretariaat@vdhbrabant.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Provinciaal Bestuur VDH Brabant verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– E-mailadres

– Foto’s van evenementen

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via secretariaat@vdhbrabant.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Provinciaal Bestuur VDH Brabant verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Provinciaal Bestuur VDH Brabant verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor het hoofdbestuur.

Geautomatiseerde besluitvorming

Provinciaal Bestuur VDH Brabant neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Provinciaal Bestuur VDH Brabant) tussen zit. Provinciaal Bestuur VDH Brabant gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: microsoft office en wordpress

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Provinciaal Bestuur VDH Brabant bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens 1 jaar aangezien deze gegevens worden jaarlijks ververst.

Delen van persoonsgegevens met derden

Provinciaal Bestuur VDH Brabant verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is om onze taken als provinciaal bestuur te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Provinciaal Bestuur VDH Brabant blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Provinciaal Bestuur VDH Brabant gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Provinciaal Bestuur VDH Brabant en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar secretariaat@vdhbrabant.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Provinciaal Bestuur VDH Brabant wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen wij maken gebruik van de normale antivirus beschermingen.

Provinciaal Bestuur VDH Brabant neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via secretariaat@vdhbrabant.nl