Naar aan leiding van  de besluiten van onze regering inzake de bestrijding van de corona uitbreiding het volgende:

Belangrijke mededeling van VDH:
Het bestuur van de Raad van Beheer heeft op basis van de actuele situatie besloten om alle evenementen die op de agenda stonden in de maanden april en mei te annuleren, dit geldt dus voor de PAK’s, ABC wedstrijden, Agility evenementen, Prov. AV’s, Clubmatches, FGK’s en examens, seminars en kringgroep-trainingen.
De VDH volgt dit advies. Ook verdagen we onze AV van mei dit jaar, omdat onze provinciale afdelingen zich niet kunnen voorbereiden door middel van een achterban-raadpleging. Wij adviseren onze aangesloten kringgroepen en leden dringend dit beleid ook over te nemen voor alle verenigingsactiviteiten in deze periode. Het zou kunnen dat deze periode ook na mei zal moeten worden gecontinueerd. Uiteraard houden we u hiervan tijdig op de hoogte. Daarnaast heeft ons het bericht bereikt dat de Universal Sieger welke in juni van dit jaar in Straatsburg gehouden zou worden niet op deze datum doorgaat. Er wordt gekeken naar een vervangende datum.

Zoals ieder jaar sturen wij jullie de formulieren toe om jou hond in te schrijven voor de titel ‘Beste hond van het jaar 2019”
Dit is onderverdeeld in 3 categorieën te weten Africhting, Behendigheid en Kynologie.

Maar we gaan het dit jaar toch net even anders doen……

We zouden namelijk graag zien dat er meer inschrijvingen komen zodat er meer competitie is om deze titel in de wacht te slepen.
Omdat wij vaak horen; ‘als die persoon inschrijft, dan win ik het toch niet’ ; wordt er vanaf dit jaar een top 3 ranking gemaakt!
Want nummer 2 of 3 van Brabant van dat jaar zijn is toch ook een hele prestatie?!
(voorgaande jaren ging het alleen maar om de nummer 1)

We gaan deze ranking ook meer aandacht geven, hij wordt onder andere geplaatst op onze facebook pagina en we gaan de ranking per jaar ook bijhouden op onze website.
En omdat wij een 2e en 3e plaats ook goed vinden, wordt deze net als een 1e plaats gewaardeerd met een kleine attentie/herinnering.

Dus inschrijven die toppers van jullie!!

Inschrijven kan tot uiterlijk 22 maart 2020. Mochten er nog vragen zijn, gelieve de vragen richten aan de betreffende afdeling en de ingevulde formulieren ook naar die afdeling sturen.

Beste-hond-africhting-2019Download
Beste-hond-behendigheid-2019Download
Beste-hond-kynologie-2019Download
PAK BRABANT FLYERDownload

Inschrijving voor het PAK is geopend

Inschrijven via website VDH of onderstaande link

https://duitseherder.nl/kalender-1/pak-noord-brabant#

 


08-04-2019 ALV gecorrigeerddownload
04-11-2019 ALVDownload

Als u lid wil worden mail dan naar erven@vdh.nl